четвъртък, 11 август 2022 г.

Демонизмът

Един призрак броди из Европа  и света – призракът на демонизма .  

Взаимното демонизиране  е в напреднал стадий 

        

22 ч 
Това демонизиране може да се разпростре и върху китайците и мюсюлманите и кого ли не . Баш човеците срещу нечовеците е оправдание за геноцид . Гледах един филм за някаква катранена яма откъдето вадят кости на затънали животни . Най-много били на саблезъбите тигри . Когато някой мамут затъне, те скачали да го изядат и потъвали и те . Впрочем тази мега фауна изчезва напълно когато се появяват хората в Америка преди 30-40 хиляди години . По-голям звяр от човека няма . Путин е зверче в клетка , която сам си е направил , страхливец и убиец, но всички руснаци не са като него . Просто на голяма част главите са напълнени с глупости и мания за величие и изключителност от телевизора , а по-разумните нямат думата и се страхуват . Имаха лошият късмет да са победителите във Втората световна война и това ги главозамая . Ще изтрезнеят .


Взривовете в Крим днес са еквивалент на победата на Монти в Ел Аламейн срещу германците. Обръщане на войната. Тогава, следват Сталинград, нахлуването на Съюзниците в Италия и американското настъпление срещу японците в Тихия океан. Сега се очертава същото. Московия ще капитулира и ще ни освободи от своята зараза.
А после, ако руснаците искат, ще им помогнем да станат човеци, както се случи с германците, италианците и дори японците. Ако не поискат - няма. Ще си гният в блатата и ще изсъхват в степите.
26
3 коментара
1 споделяне
Харесване
Коментар
Споделяне

3 коментара

Водещи коментари

  • Bul Gar
    Халиме, имаш големи илюзии за рушняка. Явно не знаеш нито историята им - истинската, нито естеството им. Има начин да се отсее плявата. Но си дълбоко заблуден и проповядваш равенство със доказани изверги и военнопрестъпници. А намеците ти за холокоста видоизменен във формат "раса/религия" са примитивно манипулативни. Апропо, не са те победителите. И не, няма да изтрезнеят. Те самите титулуват себе си "лишне-хромосомние", имали били 47 хромозома. Нали нямаш нужда да обяснявам каква диагноза е това
    • Харесване
    • Отговор
    • Споделяне
    • 16 ч.
  • Stefan Damyanov
    Да бе не бях се замислял досега, какво ли щяха да правят “германците , италианците и дори японците“ без помощта на нашенеца Женя 😉
    • Харесване
    • Отговор
    • Споделяне
    • 19 ч.












































































Няма лява или дясна човещина или демокрация или правова държава .

Няма Руски свят и Американски свят , а една малка планета  с тъпи диванета . Мухите месарки не различават  пол, раса , етнос и еднакво се радват на мъртви кучета и хора .

Няма коментари:

Публикуване на коментар