събота, 5 март 2022 г.

Плъх

 https://www.facebook.com/groups/133194890219303/posts/1754553271416782/  Плъх . Плъх който постоянно е в движение от бункер в бункер  със свита верни телохранители. Конникът Путин  е беглец в собствета си страна и страховете му са оправдани .  

Откъде тогава се вземат такива като тези https://www.facebook.com/VladimirPutin.bg 

или Сдружение на русофилите в България / Содружество русофилов Болгарии

Дистанциран , обезверен и озверен ,че не става неговата , Путин наистина е много опасен . "Не е никак леко - няма вода, нито баня, вместо това - воняща тоалетна и непрекъснати караници. Путин прекарва по-голямата част от времето си в гонене на плъховете по стълбището с пръчка. Ето избрани цитати от книгата:Готвачът в крайна сметка е просто готвач. Очевидно е готвил много добре, защото след Първата световна война му предложили работа в квартала "Хълмовете", в периферията на Москва, където са живели Ленин и цялото семейство Улянови. След смъртта на Ленин, дядо ми е бил прехвърлен в една от дачите на Сталин и е работил там дълго.
🙁🙁🙁🙁🙁 А сега как се чувства Путин и защо не е адекватен . "На стълбищната площадка научих един бърз, но важен урок какво означава думата "приклещен в ъгъла". Имаше огромен брой плъхове във входа и с приятелите ми често ги гонехме с пръчки. Веднъж видях огромен плъх и го преследвах по коридора, докато не се оказа в ъгъла. Нямаше къде да бяга. Изведнъж той атакува, хвърли се към мен. Бях изненадан и уплашен. Сега плъхът ме преследваше. Той скочи през площадката и побягна надолу по стълбите. За щастие бях по-бърз и успях да тръшна вратата пред носа му. " Сега той е плъх
Може да бъде изображение с един или повече хора и текстово съобщение
Борис Борисов
А бе да натиска копчето и да затваряме лудницата. Както е казал свети Сталин "Има човек — има проблем, няма човек — няма проблем. " Друг начин да го надмине няма дори цяла Украйна да изтреби .


Каквото ще да става в Украйна и по света , такива ще си затворят очите .   Още по смешно е какви путинофили има в мрежата като този кошарненски ром . Те са християни ,православни , но роми .


Дори името си е спестил  
Кошарна Сливо Поле
Роден/а на 14 юни 1964 г.


Пура , автомобил и софра  

Кошарна Сливо Поле сподели спомен.

това е номера на моят автомобил!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Преди 1 година
Честит празник!
Няма налично описание на снимката.
5
1 коментар
Харесване
Коментар

2 коментара:

  1. https://www.facebook.com/%D0%94%D0%B0%D0%BD%D1%87%D0%BE-%D0%9F%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%86%D0%B0%D1%8F-109388474193156 Пропуснала си този

    ОтговорИзтриване
  2. Пълно е с идиоти и всичките са или купени или безплатни фенове на Копейкин или Мутрата Борисов .

    ОтговорИзтриване