сряда, 27 юли 2022 г.

Залогът е голям

Старите "герои" се готвят да се върнат на власт. И да си отмъстят.

В последната около година цялата унизителна бойкоборисовщина изчезна от сцената, смята Евгений Дайнов. Но сега старите "герои" се готвят да се върнат. И да си отмъстят.


Няма как да стане завръщането Мафията   освен ако ГЕРБ,ДПС и Възраждане не направят коалиция след изборите и имат мнозинство , но Бойко Борисов заяви ,че никога с ДПС ( явно) . Ако все пак го направят ,реваншизмът ще ги довърши . БСП решиха да играят ролята на антикорупционери и няма как да излязат от нея освен ,ако не сменят Нинова и част от ръководството . Там ще има проблеми вероятно . ПП ще повиши своя резултат, ДБ ще го запази поне , ако се явят поотделно , но ако се явят заедно има шанс за мнозинство . ИТН ще изпаднат. Ако изборите са честни . Дали ще бъдат такива ме безпокои . Това ще разберем от поведението на служебното правителство . Залогът наистина е голям . 


Mladen Vladimirov

Мафията наистина е уплашена. Координирана атака по всички фронтове ала ДС/КГБ: "случайно" забравените микрофони, отмяната на обществените поръчки от АПИ и бруталното експлоатиране на темата за газа с неверни и манипулативни твърдения.
Всичко описано е съшито с бели конци, но се компенсира с масово крещене и повтаряне до полуда навсякъде, с надеждата, че всяка лъжа, повторена 100 пъти става истина.
Остава само да върнат и хартиената бюлетина...


Очаквано ИТН не подкрепи програмата на последния опит за правителство и така отиваме на избори.
Имаше някаква надежда, че депутатите на ИТН ще се еманципират от Слави, за да не им приключи скоропостижно кариерата.
Но като знам какви огромни интереси на олигархията са заложени - то е невъзможно тяхната лоялност да не е била подсигурена.
Дали с дискове “Жива рана” или с дисаги ”Зелени гущери” - няма особено значение.
Просто ни трябват политици, които са готови на апостолска работа да обърнат съзнанието на хората и да си осигурят достатъчно мнозинство, за да не зависят от поредната партийна креатура на руската или нашата мафия. Както, апропо, пак се очертава - ако я няма апостолската работа.
Когато се осмислят - нещата не са толкова трудни за представяне и разбиране.
Ето ви един троен тест за избирателите:
“Искате ли да продължат кражбите от бюджета, т.е от вашия джоб?”
“Вашата партия направи ли нещо конкретно срещу кражбите?”
“Ще подкрепите ли пак тази партия - ако няма план срещу кражбите - вместо нас, които го предлагаме?”
Разбира се, добре е това да стане мисия на всеки гражданин на републиката, който отказва да е поданик на мафията.
Това ме мотивира и мен всеки ден.
Включително да пътувам чак до Герман цяла седмица за участие в “Пресечна точка”.


Вие Elena Tarasheva, Manuela Maleeva и 801 други
104 коментара
57 споделяния


Halime Bahry сподели връзка.

Модератор
 20 ч 
Всички ще спечелим, ако се разчисти мафията . Много са малко тези , които ще загубят от една подредена държава . Кочината, в която превърнаха държавата прасетата на прехода , може да се изчисти за няколко години стабилно управление от нормални и съвестни хора . Причината ИТН да бламират два парламента и това правителство е ,че вождът им няма да е от печелившите . Знаете защо . https://www.segabg.com/…/bdzh-izliza-na-pechalba-za-purvi…

Няма коментари:

Публикуване на коментар