понеделник, 4 октомври 2021 г.

Ние сме безнадежден случай


                 Старостта не носи мъдрост , а болести , консерватизъм и деменция . Тъжно е  когато забележиш как някога уважавани , прекрасни хора се излагат на стари години  като Стефан Цанев, Богдана Карадочева и много други . Те живеят още в края на миналият век  и в някакъв чернобял филм . За съжаление много възрастни хора  са още по-назад и някъде във времето когато са били по на 30-40 по времето на Тодор Живков, а това време безвъзвратно отмина .

И така, капиталистите притиснаха в ъгъла Пеевски и чрез него гаранта на етническия мир в България и те вече не могат да си плащат сметките. Колегата на Пеевски господин Хамид Хамид неколкократно изплака проблема: „Лишиха хората от възможността да посрещат насъщните си нужди“.
А те насъщните нужди на Пеевски и ДПС не са като моите и вашите. Ние се задоволяваме с хляб, ракия, Азис и пари за ипотеката, ама те са хора на духовното. Живеят с размах. Пристанища, хотели, подпорни стени, хеликоптери, летящи чинии, банки, вестници, телевизии, Цветелина Янева, пушки, гранати, цигари, телекомуникации.... И сега изведнъж – Магнитски! Ми то цялата инфраструкутра в България ще се срине така. Кой ще ни строи язовирите? Кой ще ни пише новините? Кой ще ни вземе банките??? КОЙ?
И оня комунист Рашков пък веднага се възползва от хода на американците и клъцна квотата на Пеевски в разузнаването. Горкият Делян! Първо майка му се отказа от него, а после и бащиците от разузнаването. А той, дето се вика, ни яхтата може да си плати, ни тока. Истински Гаврош. Дано Цвети устиска на трудностите и не му бие шута и тя, че знаем ги ония жени, дето, докато ти върви бизнесът, си „Мечо“, а като фалираш ставаш „свиня мръсна“!
За мен пред Делян и ДПС има само един ход. Да го издигнат него за президент. Ще мобилизират структурите по места, ще припомнят на колегите си в политиката разни неприятни неща от личния им живот, за които имат банкови извлечения и порноснимки, и ето ти още на първи тур президент с 99,9%.
Да ги видим тогава американците, смеят ли да лаят срещу българския държавен глава. Ще ги почнем от Копривщица и ще ги газим до Кънектикът. С гайди, дудуци, цървули, черешови топчета и български байряк! Смърт на тирана! Долу султана! О, пардон, това последното да се зачеркне.
Пеевски за президент
Но дали ще е Пеевски или Анастас Герджиков разликата не е голяма .

И Слави да се бе кандидатирал ,разликата нямаше да е голяма  . Сещате се защо , нали ?

Няма коментари:

Публикуване на коментар