вторник, 24 август 2021 г.

Ужасът от нормалността

       За 30 дена   извън фейсбук ще взема да пропиша пак стихотворения .  Но не мога да не споделя  злорадството си от   ужасът , който обхваща мафията ,че може властта да попадне в  хора, които са честни и не могат да контролират .   https://www.facebook.com/europeen.dialogue.5/posts/1078721159601477   



Тази сутрин Мира Иванова ми достави голямо удоволствие. С опита който, знам, че има, с блага усмивка и с привидното си невинно поставяне на въпроса, държа Данчо ментата през цялото време червен като рак. И се събудете. Един такъв измамник, определен като такъв още в младежките си години, го допущате до власта вече с десетилетия. И не ми се оправдавайте, че бил избиран от една феодално държана група от хора. Добре имат 29 депутата. Нека си стоят и лаят в парламента, но не е така. Впилили са се в цялата държавна машина и прокарват руските интереси на всяко ниво. Да бяхте го идели, зачервен като рак, каква злоба излъчваше към Кирил Петков и Президента, а и към американците заради Пеевски и магнитски. ДПС се борело да докаже, че онзи символ на кражбата и корупцията Пеевски бил незаслужено в списъкът магнитски. Абе той да се моли, да не се озове в добавката на този списък и тарторът му Доган. И пак ще повторя. Няма истински фрагментиран парламент има 157 депутата на мафията и олигархията, като в това число Слави измамникът като марионетка на Доган вмъкна 65 парчета, наивници. И много от тях дори нямат акъл да осъзнаят кому служат. Я погледнете, от тези 65 на колко сте запомнили името. А не забравихте ли вече името на онзи немият дето го бяха посочили за кандидат премиер. Има и 47 депутата които изразяват исканията на хората от площадите и има 36 от БСП, които въртят наляво и надясно опашка, в опит да спасят председателският стол на Корнелия. Това е положението, колкото и неприятно да е, то е такова благодарение на измамникът Славчо Доганов, който беше си въобразил, че Доган ще го направи третият видим цар, на който ще дърпа конците, както беше със Симеон и Борисов. Да, но 65 плюс 29 прави 94 а не 121 и така котка им мина път.


"Най-голямата опасност в момента за Бълария, не са нито предсрочните избори, нито кризите като ковид и мигрантската. Опасноста е ДПС, Пеевски, съответно Русия зад тях, да вземат позицията на гуверньор на Българската народна банка чрез ИТН.
Мафията ще положи неимоверни усилия да стори това. И тук ще видим дали Борисов и Доган ще се споразумеят. Ще видим и коя тенденция взема надмощие в БСП, защото Доган и ИТН имат само 94 гласа и сами не могат да успеят, без явната или индиректна помощ на споменатите. Може би повечето хора не осъзнават високата степен на опасност от слагането под контрол на тази важна институция. И така, тези, които с разума си искат да бягат от евразийското влияние, да не реват в момента по Радев и Кирил Петков, а да помислят с главите си за бъдещето на България."



"Парламентът отбелязва отстъпление от демокрацията с начина на избор за шеф на БНБ"


Стефан Ташев: Нотариусът, заверил документите на Кирил Петков се намира на адреса на „Да, България“

Снимка: 

От Фейсбук профила на журналиста Стефан Ташев

От документите на Киро Канадеца се вижда, че нотариусът, който му ги е заверил, е на адрес, съвпадащ с този на партия „Да, България“- бул. „Драган Цанков 12-16“. Но това е съвпадение, случайност, вие нещо да не си помислите ? Да не сте посмели. За този хубав човек, който се жертва като Спартак, за да спаси родината...  





Ще опитат всички възможни  мръсни номера . Имаме късмет, че сме в НАТО и ЕС .

1 коментар:

  1. Само със злорадство и коментари няма да с9тане промяната към по-нормална държава .

    ОтговорИзтриване